Çatı Tabelası Nasıl Yapılır? | Çatı Tabela Örnekleri

Kategori: Bilgi Bankası | 0

Çatı tabelası yüksek katlı işletmelerde yapıya dikkat çekmek amacıyla kullanılırlar. İşletmeleriniz için seçebileceğiniz çatı tabela modelleri ile tanışın!

Tabelalar reklam yapmanın en iyi yöntemlerinden biridir. Tasarlanan tabelaları yapıda uygun bir yere konumlandırıldığınızda daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı yakalarsınız. Firmanızı tanıtmak için doğru boyutlarda tercih edilen tabelaların yerini hiçbir şey tutamaz. Müşteri potansiyelinizi arttırmanın ve büyük bir tanıtım yapmanın püf noktası tabela tasarımıdır.

Çatı Tabelası Modelleri  

Çatı tabelaları pek çok büyük şirket için reklam amaçlı olarak kullanılan sistemlerdir. Bu tabelalar yüksek binaların üzerine görünür bir şekilde yerleştirilirler. Yüksek binalar için tasarlanan çatı tabelaları şirketinizin, uzak mesafelerden bile fark edilmesini sağlar. Firmalar bu yöntemle fiziksel reklam yapma fırsatını yakalar. Çatı tabelalarının birbirinden ayrılan pek çok özelliği vardır.

1- Çatı Tabelası ModelleriÇatı Işıklı Tabela

Işıklı tabelalar, reklam tabelalarının çeşitli aydınlatma malzemeleri kullanılarak ışıklandırılmasıyla elde edilirler. Işıklı tabelalar gece saatlerinde işletmelerin daha net görülmesini sağlamakla birlikte gün ışığında da fark edilirler.

Işıklı tabelaların tercih edilme nedenlerinden biri de göz alıcı görüntüsüdür. Alüminyum ve demirden yapılan iskeletin arkasına ve önüne ışığı yansıtacak materyaller konulmasıyla üretilen bu tabelalar firmaların marka bilinirliğini arttırır.

2-Çatı Tabela Modelleri|Totem Tabela

Kurumsal firma tanıtımları için tercih edilen totem tabelalar yüksek boyutlu tasarımları ile dikkat çeker. Talep edilen boyutlarda üretilen bu tabela modelini pek çok işletmede görmek mümkündür. En iyi görseli en yüksek boyutlarda öne çıkarmak amacıyla kullanılırlar. Eğitim kurumları, lokanta, fabrikalar ve özel hastanelerde kullanılması uygundur. Ayrıca farklı sektörlerde de kullanılmaktadırlar.

3- Pleksi Tabela

Pleksi tabelalar, tabela çeşitleri içerisinde en çok bilinen tabela çeşididir. Makine kaplamalarından broşürlere, vitrinlerden raflara, kutulardan kürsülere kadar pek çok alanda pleksi malzeme kullanılır. Yine de pleksi, tüm ürünler arasında en çok tabela üretiminde göze çarpar.

Farklı çeşitleri ile ön plana çıkan pleksi tabelalar arasında, pleksi kutu harf tabela modeli en çok tercih edilen modeldir. Pleski tabelaların çeşitliliğini etkileyen faktör her sektörde rahatça kullanılabilmesidir. Işıklı, ışıksız, şeffaf, kutu harf, kabartma harf gibi pek çok seçeneğe sahiptir. Pleksi tabelalar kurum imajınızı en iyi anlatan tabela çeşitleri arasındadır.

Çatı Tabelası Örnekleri

Günümüzde birçok firmada çatı tabelası örnekleri görmek mümkündür. Bunun temel nedeni kentleşmeye bağlı bina sayısının ve yüksekliklerinin artmasıyla, yapının hangi amaçla kullanıldığını vurgulamanın zorlaşmış olmasıdır. Ancak çatıda kullanılan tabelalar bu sorunları ortadan kaldırır. Özellikle hastane gibi acil durumlar için hizmet veren kurumlarda çatı üstü tabela modellerini kullanmak daha önemlidir.

Dikkat çeken tabela tasarımları yapan firmamız, çatı tabelalarını dikkat çekecek şekilde üretir. Bu sayede insanlar kurumunuzu aramadan ilk bakışta fark ederler. Çatı tabelası tasarımları, isterseniz ışıklandırma sistemleri ile desteklenerek daha çekici hale getirilir.

Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen tabelalarımız, binaların yüksek kısımlarına yerleştirilecekleri göz önünde bulundurularak sağlam olmalarına dikkat edilir. Bu tabelalar diğer tabelalara kıyasla daha büyük ebatlarda olurlar. Ayrıca çevre koşullarından etkilenmeyen uzun ömürlü malzemelerle üretilirler.

Talep edildiği taktirde, neon ışıklı harf, germe branda, ışıksız harf gibi farklı malzemeler kullanılarak sıra dışı tasarımlar yapılabilir. Tabelalar firmanızın görünen yüzüdür ve kaliteli olması şarttır. Firmanızın kurumsal kimliğini en iyi şekilde yansıtacak kaliteli ve özgün tabela tasarımları yapmaktayız.

Çatılarınızda kullanılmak üzere özel olarak tasarladığımız bu ürünler, günün her saatinde olduğu gibi gece saatlerinde kolayca fark edilir. Çoğunlukla hastane çatı tabelası olarak karşımıza çıksalar da fark sektörlerde de pek çok örneği vardır.

Çatı Tabela Fiyatları

Tabela üretiminde sektörün önde gelen isimlerinden olan firmamız üstün kalitesi ile müşterilerinden tam not almaştır. Tabela çeşitlerini geniş yelpazede sunan bir firma olarak tüm ürünlerimizi özenle tasarlıyoruz. Önceliğimiz her zaman müşterilerimizin memnuniyetidir. Bu hedefle tabelacı isimleri arasında sıkça tercih edilen ayrıcalıklı bir firmayız. Rakip firmalardan her zaman bir adım önde olmanız için çalışıyoruz. Farklı tasarımlar ve çözümlerle fark atmanıza yardımcı oluyoruz.

Tabela fiyat aralığı için stabil bir rakam belirtmek mümkün değildir. Tercih edilen tabela çeşitleri, kullanılan malzemeler, tabelanın boyutu gibi pek çok faktör fiyatlar üzerinde etkilidir. Fiyatlar; tabela boyutu, kullanılan malzemenin kalitesi ile doğru orantılı olarak değişmektedir.